Over ons

SK Climate Solutions is een all-in installatiebedrijf en levert hoogwaardige airconditioning, warmtepompen in zowel cassette-, wand- en kanaalsystemen voor woningen, kantoren en bedrijfsruimten. Met onze totaaloplossingen hoeft u zich geen zorgen meer te maken want wij verzorgen het gehele installatieproject van begin tot eind. SK Climate Solutions staat garant voor topkwaliteit en het hoogste niveau van expertise en serviceverlening.


Ons bedrijf en onze monteurs zijn aangesloten bij de stichting Stek.


stek logo
Stichting STEK  staat garant voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in de warmte- en koudetechniek. Dit betekent dat de aangesloten bedrijven niet alleen voldoen aan alle wettelijke eisen, maar ook dat een verhoogde kwaliteit in dienstverlening wordt geleverd en dat er wordt bijgedragen aan een duurzame samenleving.

 

Wij adviseren u graag over welke fiscale voordelen er in uw situatie beschikbaar zijn.


KIWA-gecertificeerd

kiwa
Al onze producten zijn KIWA-gecertificeerd. Het rendement op het certificaat is ook daadwerkelijk het rendement is dat u in de praktijk kunt verwachten! Met deze dit certificaat is het tevens mogelijk een officiële geldige EPG-berekening (Energie Prestatie Gebouwen) te overleggen.


Het thema duurzaamheid is zonder twijfel het belangrijkste onderwerp voor de toekomst. We kunnen er niet meer omheen dat we af moeten stappen van de fossiele brandstoffen. Op weg naar een All-electric maatschappij. Bij SK Climate Solutions bent u aan het juiste adres om deze overstap te realiseren voor uw woonhuis, kantoor- of bedrijfspand.

 

Neem vrijbijvend contact met ons op voor een offerte!