Onderhoud Airco​

SK Climate Solutions verzorgt naast het plaatsen van de airco-unit ook het onderhoud van de airco. Wanneer u een Mitsubishi Electric airco bij ons aanschaft, kunt u vrijblijvend kiezen voor een onderhoudscontract

Zorgeloos genieten met het SK Climate Solutions onderhoudscontract

Bij SK Climate Solutions vinden we het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van uw airconditioning en dat deze zo lang mogelijk meegaat. Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk onderhoud is voor de levensduur van de airco en de veiligheid binnenshuis, bieden we zowel bestaande als nieuwe klanten de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Wanneer u hier gebruik van maakt, komen wij jaarlijks bij u langs om het nodige onderhoud te plegen en te zorgen dat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw airconditioning. 

Veilig leefklimaat en verlengde levensduur van de airco

Het is van groot belang om jaarlijks onderhoud te laten plegen aan uw airco, vooral wanneer deze in de winter weinig gebruikt is. Zo kunnen gevaarlijke schimmels en bacteriën zich in het apparaat nestelen, die bij gebruik ervan door het huis worden verspreid. Hierdoor ontstaat een onveilig leefklimaat dat erg schadelijk is voor uw gezondheid en tot vervelende klachten kan leiden. 

Het is gelukkig vrij eenvoudig om dit te voorkomen, door jaarlijks onderhoud aan uw airco te laten plegen. Hierbij wordt het apparaat volledig gereinigd, waardoor bacteriën en schimmels geen kans krijgen om zich te nestelen en het veilig en gezond leefklimaat behouden wordt. Daarnaast zorgt regelmatig onderhouden voor een langere levensduur van uw airco, zodat u hier nóg langer van kunt genieten. 

Kiest u voor een onderhoudscontract dan komt één van onze gespecialiseerde monteurs één keer per jaar bij u langs om uw airco van grondig onderhoud te voorzien.

Waarom kiezen voor een onderhoudscontract?

  • Snelle service: in geval van storing staan onze monteurs uiterlijk binnen 48 uur bij u op de stoep. Daarbij zijn de voorrijkosten voor ons, die hoeft u niet te betalen. 

 

  • Vaste, lage prijs: u betaalt altijd een vaste prijs, ongeacht hoe vaak we komen of hoe lang we bezig zijn. 

 

  • Verlengde levensduur van uw airconditioning: een jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt er voor dat uw apparaten langer meegaan. 

 

  • Herinneringsservice: wij laten u, elk jaar opnieuw, weten wanneer het weer tijd is om een onderhoudsbeurt in te plannen.

 

  • Veilig en gezond leefklimaat in de woning, het hele jaar door. 

Wat wordt er gedaan tijdens een onderhoudsbeurt?

BuitendelenBinnendelen
Controle op lekdichtheid (koudemiddelverlies)Verwijderen van eventuele bacteriën en schimmels
Controle op de werkdrukken en temperaturenControle op werking ventilatoren
Controle + reiniging ventilatoren en compressorenControle op lekdichtheid (koudemiddelverlies)
Reinigen buiten unitReinigen verdamper en condenswaterbak
Controle elektrische componenten en bedradingControle condenswatersysteem en bedrading
Controle op de algehele toestand van de buitenunitReinigen mantel
 Controle op de algehele toestand van de binnendelen

Kosten onderhoudscontract

Als klant van SK Climate Solutions kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor onze vaste lage prijs van € 121,- per jaar. Dit bedrag is inclusief btw en doordat het contract jaarlijks opzegbaar is, zit u nergens aan vast. Heeft u meerdere van onze airco’s op dezelfde locatie hangen? Wij denken graag met u mee! Neem gerust contact met ons op zodat we samen tot een passend prijsvoorstel kunnen komen. 

De jaarlijkse onderhoudsbeurt dient gepland te worden tussen oktober en april. Echter staan wij het hele jaar voor u klaar, zo ook in de zomer. Heeft u last van een storing tijdens de zomermaanden? Dan zijn onze monteurs binnen 48 uur ter plaatse en hoeft u geen voorrijkosten te betalen. Let op: deze termijn geldt exclusief voor klanten met een onderhoudscontract. Heeft u deze niet, kunnen wij de termijn van 48 uur niet garanderen.