SK Climate Solutions verzorgt naast het plaatsen van je airco-unit ook het onderhoud van je airco. Wanneer je een Mitsubishi Electric airco bij ons aanschaft, kan je vrijblijvend kiezen voor een onderhoudscontract.

Veilig, gezond en verlengde levensduur van je airco

Het is belangrijk om je airco elk jaar schoon te laten maken. Zeker als je de airco in de winter weinig gebruikt is een onderhoudsbeurt van groot belang. Hiermee voorkom je onder andere dat er gevaarlijke schimmels en bacteriën in je airco nestelen, welke bij gebruik van je airco door het huis worden verspreid. Onderhoud van je airco zorgt voor een veilig en gezond leefklimaat én een langere levensduur van je airconditioning.

SK Climate Solutions Onderhoudscontract

Omdat wij het belang van een schone en goed onderhouden airco onderschrijven, bieden wij onze klanten sinds kort een onderhoudscontract aan. Deze mogelijkheid is er voor zowel nieuwe klanten als voor klanten die in het verleden een airconditioning bij ons hebben gekocht.

Kies je voor een onderhoudscontract dan komt één van onze gespecialiseerde monteurs één keer per jaar bij je langs om je airco van grondig onderhoud te voorzien.

Voordelen van een onderhoudscontract

  • Bij een storing komen onze monteurs binnen 48 uur bij je langs. Hiervoor worden geen voorrijkosten in rekening gebracht

  • Je bent goedkoper uit omdat je een vast bedrag betaalt. Het maakt dus niet uit hoe vaak en hoe lang onze monteurs bezig zijn met het airco onderhoud

  • Een jaarlijkse onderhoudsbeurt welke de levensduur van je airco verlengt

  • Je krijgt van ons een seintje als het tijd is om je jaarlijkse onderhoudsbeurt in te plannen

  • Onderhoud van je airco zorgt voor een veilig en gezond leefklimaat in je woning

Wat wordt er gedaan tijdens een onderhoudsbeurt?

Buitendelen Binnendelen
Controle op lekdichtheid (koudemiddelverlies) Verwijderen van eventuele bacteriën en schimmels
Controle op de werkdrukken en temperaturen Controle op werking ventilatoren
Controle + reiniging ventilatoren en compressoren Controle op lekdichtheid (koudemiddelverlies)
Reinigen buiten unit Reinigen verdamper en condenswaterbak
Controle elektrische componenten en bedrading Controle condenswatersysteem en bedrading
Controle op de algehele toestand van de buitenunit Reinigen mantel
Controle op de algehele toestand van de binnendelen

Kosten onderhoudscontract

Als klant van SK Climate solutions kan je nu voor maar € 121,- per jaar een onderhoudscontract aangaan. Het contract is inclusief btw en jaarlijks opzegbaar. Heb je meerdere airco’s van ons op dezelfde locatie hangen? Neem contact met ons op zodat we een passend prijsvoorstel kunnen doen.

De jaarlijkse onderhoudsbeurt van de airco’s dient gepland te worden tussen oktober en april. Heb je tijdens de zomermaanden last van een storing? Dan komen onze monteurs binnen 48 uur en zonder voorrijkosten bij je langs. Zonder onderhoudscontract kan deze termijn niet gegarandeerd worden.

Neem contact met ons op.

Bedankt voor uw bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er ging iets mis. Probeer het nogmaals.